Povestea Cannoleria
Cannoleria & Pinsa Bar, un colț italian autentic
Ne-am dorit o afacere de familie așa cum găsim in Italia, un colt cu produse simple si autentice , cu ingrediente de calitate, canzonette si personal care pune suflet in ceea ce face! Asa s-a născut Cannoleria!
Prima locatie am deschis-o in octombrie 2019. Un bucătar italian, născut in Sicilia și crescut la Roma, cu o pasiune către bucatarie dusa la extrem si o experienta de 22 de ani in bucatarie și o fata născuta in București care a lucrat foarte mulți ani in publicitate.
Francizarea a fost si ea un punct cheie in evoluția brandului prin faptul ca am împărtășit altor familii cunoștințele noastre și am reușim împreuna sa cream comunități de iubitori de cultura culinara italiana.
Suntem mândri să spunem că francizații noștri au reușit să reproducă același vibe, același concept, aceleași rețete și că ne identificăm ca un tot unitar. Dacă mănânci pinsa romana sau oricare alt produs din meniu în Floreasca, la Decebal, Baneasa, Vatra Luminoasa , Titulescu, Constanța , Craiova sau in Barcelona, au același gust.
Credem cu tarie, Cannoleria poate fi un brand pe care il putem duce oriunde in lume pentru ca mancarea simpla italiana, de calitate, are succes la nivel mondial. De curând am deschis prima Cannolerie in afara țării, mai exact in Barcelona !
ANI DE ACTIVITATE
LOCATII
FRANCIZE PARTENERE
CLIENTI MULTUMITI